Rovinieta achizitionata printr-un simplu procedeu pe telefon

Soferii au acum o si mai usoara varianta de a achizitiona o rovinieta. Plecarea din localitate vine tot timpul o data cu o grija in plus, cea de a cumpara o rovinieta pentru a nu risca penalizari de abatere de la lege. Daca pana acum acest lucru inseamna sa te grabesti catre o benzinarie sistemul este acum mai dezvoltat. Prin telefon, simplu si rapid.

Cum functioneaza? Operatorii de telefonie au inclus in ofertele lor si pachetele de servicii astfel de optiuni, in functie de operator existand un numar de apelare pentru o astfel de achizitie. Printr-o serie de mesaje care sa informeze si care sa duca la bun sfarsti neoia de a cumapra rovienta potrivtia pentru fiecare detinat de automobil tariful va varia si el in functie de operator din nou. Plata se va retrage automat din creditul aferent cartelei de pe care se va face comanda sau pentru cei care detin abonament se va incarca la factura imediat urmatoare costul total al achizitie. Iata poate si un plus din acest punct de vedere.

Practic ce aduce nou acest sistem este usurinta si faptul ca scapi de grija rovinietei. Insa nu exista inca posibilitatea extinsa de a cumpara o rovinieta pe termen lung. De o zi sau de 7 zile sunt singurele oferte pana acum. Sunt si costuri mai mici si pana acum se refera doar la segmentul de a cumpara rapid si calitativ. Si nici nu ai nevoie de un telefon performant, de conexiune la internet care sa faca acest serviciu disponibil doar unei categorii de persoane ci doar prin intermediul mesajelor se concretizeaza totul.

Pe langa aceasta oportunitate rovinieta mai poate fi cumparata si online, cu aceeasi usurinta poate cu care achizitionezi si altfel de produse si servicii  din cofortul casei, la distanta. Alegerea modalitatii tine acum de disponibilitatea fiecaruia insa cert este ca prin intermediul telefonului mobil este cea mai usoara.

Articole create 605

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus