SAMSUNG GALAXY GIO

De multa vreme cautam si eu un telefon care sa nu se mai descarce si care, pentru prima data de cand sunt eu in viata sa nu ma mai omoare cu piuitul ala dureros cum “ma descarc”. Asa ca, din pura intamplare, am dat peste Samsung Galaxy Gio, minunea asta de plastic, care-mi da sperante in legatura cu tehnologia moderna si unde se indreapta. Sincera sa fiu, m-a interesat mai intai pretul, ca normal, n-as fi vrut sa dau iarasi o gramada de bani pe un piuitor venit din iad cu singurul scop de a ma teroriza pe mine pana la sfarsiturile timpurilor.

Dupa ce mi-a atras atentia cu pretul sau fabulos de ieftin pentru un smartphone, am inceput sa inteleg ca e mult mai mult decat un telefonas caruia ii tine bateria. Asadar, m-am prins si eu ca Samsung Galaxy Gio, e prea bun. Sincer, n-am alte cuvinte pentru telefonul asta. Ma fascineaza de fiecare data cand incep sa-l butonez, la fel ca prima data cand l-am luat in mana. Functiile sale sunt foarte variate si usor de inteles si utilizat, design-ul e pritenos si cald. De asemenea, este micut si compact (plus ca-mi place la nebunie cum arata pe negru, e fabulos) si nu ma deranjeaza in buzunar, ca doar nu e vreo caramida cum aveam pana acuma.

Acumulatorul e din noua generatie bazata pe tehnologia litiu-ion, tehnologie care a revolutionat lumea acumulatorilor, conferind o noua viziune asupra duratei de viata in general a bateriilor, cat si timpul maxim dintre doua incarcari succesive. Camera video, aici e placerea ce mare. Samsung Galaxy Gio dispune de 3 megapixeli de claritate pura, stabilizator de imagine si interfata prietenoasa cu utilizatorul. In plus, dispune de functia de panorama, care ii permite utilizatorului sa faca poze in unghi de 360 de grade.

Per total, m-am indragostit de Samsung Galaxy Gio prin toate facilitatile pe care mi le-a oferit sip e care mi le-ar putea oferi inca, pentru ca, sincer sa fiu inca nu l-am descoperit total (lucru ce-l spun cu toata rusinea, tinand cont ca-l am de un an si ceva).

Articole create 605

Un comentariu la „SAMSUNG GALAXY GIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus