Samsung Galaxy 6Samsung Galaxy 6
Samsung Galaxy 6
Samsung Galaxy 6

Stim ca totii ca a fost putin socant sa aflam ca ambele device-uri de la Samsung: Galaxy 6 si Galaxy S6 Edge, au fost lansate fara a detine doua dintre trasaturile specifice si semnatura ale brandului, insa am vrut sa vedem cam cat de importante si de nelipsite li se par unora cardurile SD si bateriile inlocuibile. Si am aflat chestii interesante.

Micro carduri SD

Un procentaj incredibil de 82% dintre respondentii unui sondaj folosesc in mod actual un card micro SD, cu un procent de doar 6% fericiti  ca cel putin aceasta optiune este disponibila pentru ei. Doar peste o zecime dintre utilizatorii actuali de Samsung nu folosesc deloc un card micro SD.

Aproape doua treimi dintre participanti  fie au declarat ca nu vor mai cumpara produse Samsung fara card SD sau vor lua in considerare cumpararea de alte dispozitive de la alti producatori care includ aceasta trasatura pe smartphone-urile lor. Un procent de 65% dintre clientii actuali sunt nefericiti cu decizia luata de Samsung legata de indepartarea expansiunii spatiului cu ajutorul cardului microSD.

In jur de 15%  dintre participanti au afirmat ca ar putea sa traiasca fara o expansiune a cardului microSD sau ca ar prefera optiunile mult mai rapide si mai mari de stocare disponibile in cadrul telefonului Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. Un segment de doar 6% nu a arata ca ar fi interesat vreun pic de aceste schimbari.

Baterii detasabile

Rezultatele sondajului au demonstrat de asemenea ca doar doua cincimi din detinatorii de Samsung poarta cu ei in plus o baterie de rezerva si ca trei cincimi dintre acestia nu au cu ei o baterie de rezerva pentru orice situatie.

Doar 18% dintre respondenti au declarat ca o baterie detasabila ar fi un element major si ca asta i-ar opri de la cumpararea de la Samsung pe viitor. O alta parte de 28% a declarat ca acest lucru este important si ca acestia au lua in considerare alti producatori cu optiunea de baterii detasabile.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *