Somnul

SomnulSunt doua cadouri pe care vreau sa vi le ofer acum, mai mult timp si mai bun somn. Pentru a face acest lucru, voi avea nevoie de atentia voastra completa si o minte deschisa. Nu este atat de greu, dar necesita putina auto disciplina, putina rabdare si o dorinta de a face cateva schimbari in viata ta.

Multi oameni cred ca mai mult timp petreci dormind, cu atat mai odihnit devine corpul tau. Ei bine, deseori nu este cazul. Corpul nostru doarme in mai multe cicluri in timpul noptii, fiecare este esential si fiecare este foarte usor de intrerupt. De fiecare data cand te gasesti clatinandu-te si intorcandu-te, trezindu-te sa mergi la baie sau chiar sa fii trezit, intrerupi unul din ciclu de viata si neglijarea din efectivitatea lor. Asa ca secretul este nu sa dormi mai mult ci sa dormi mai bine.

Nu exista nici un dubiu ca ai nevoie de o anumita cantitate de somn in fiecare noapte sa fii sanatos. Chiar 3 ore din cel mai bun somn nu ar fi destul petnru o fiinta umana. Dar ce-ar fi daca ti-as spune ca te-ai simti mai odihnit ca niciodata. Secretul este sa elimini 30 de minute sau o ora din timpul pe care il petreci incercand sa dormi. Este un scenariu din cele 2 lumi, dar cum am mai spus, va necesita sa luati actiuni si sa faceti schimbarile necesare pentru a obtine acest premiu.

Asa ca iata ce ar trebui sa iei in considerare :

Dieta. Sa mananci bine echilibrat, dieta sanatoasa nu te va ajuta sa traiesti mai mult, dar te va face sa te simti mai bine in timpul zilei. Ar trebui sa mananci un echilibru bun de carbohidrati complecsi, carne si proteina vegetale, fructe si legume. Incearca sa mananci mancare usoara cu mici gustari intre ele. Regleaza potrivit pentru nivelul tau de activitate pentru a o pastra pe partea cea mai usoara posibila

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *