servicii email marketingservicii email marketing

iContact este clasat drept o alegere de top de catre site-ul Reviews.com si este denumit drept cel mai grozav serviciu pentru clienti. Acest serviciu detine sute de mii de sabloane potrivite pentru emailuri de diferite feluri de afaceri si este usor de folosit datorita optiunii „drag and drop”. Userii se pot bucura de multe tutoriale si de webinare care ii ajuta sa treaca prin procesul crearii unor materiale de marketing online pentru abinatii de pe mailuri.

Pentru a incepe cu programul iContact, userul trebuie sa e inscrie cu un cont gratuit. Odata ce contul este confirmat de catre serviciu, prin emailul cu care te-ai inregistrat, poti da sign in si incepe o campanie de social media sau de email. Te poti folosi de sabloanele existente pe site sau, daca esti un web designer experimentat, iti poti crea propriile sabloane.

Trasaturi

  • Sabloane pentru diferite tipuri de afaceri si pentru diferite ocazii
  • Integrare social media
  • Programe de asistenta unu la unu pentru primii clienti cu ajutorul unui trainer expert de marketing

Abilitatea de a incarca propriile imagini este limitata la o limita de doar 5 MB de spatiu liber (va trebui sa platesti mai mult pentru a obtine si mai mult spatiu, ceea ce se poate intampla destul de repede). Tine minte ca acele costuri pot fi foarte mari  pentru o lista mica de sub 250 de $ (asteapta-te sa platesti cel putin 10$, si mai m ult daca ai nevoie de a stoca logo-uri sau alte tipuri de imagini mai mari). Este usor de utilizat, insa costa mai mult decat la orice alti competitori.

Preturi: Variaza, in functie de dimesiunea listei:

  • Pana la 500 abonati – $14/luna
  • Pana la 2500 abonati- $29/luna
  • Pana la 5000 abonati – $47/luna

Alternative

MailChimp- este un jucator puternic in industria serviilor de email marketing datorita faptului ca asigura un serviciu gratis pentru cei care trimit mailuri de doar 2 sau trei ori pe luna unei liste mici de contacte. Este un serviciu care poate creste odata cu afacerea ta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *