sfaturi advertoriale

Asta va voi indica cei mai importanti factori de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitionati advertoriale pe bloguri.

1.Nisa blogului

Cel mai important din punctul meu de vedere este nisa blogului.Este foarte important ca blogul de pe care cumperi advertoriale sa fie de nisa apropiata site-ului tau, sau cel putin un blog generalist.Atentie, un advertorial pe o nisa nepotrivita poate chiar sa atraga penalizari deci fii foarte atent la acest amanunt.

 

2.Pagerank-ul

Desi unii sustin ca pagerank-ul nu mai conteaza , in ultima vreme toti cumpara de la pagerank 2 in sus.Care este explicatia?:))

Nu cunosc un factor mai bun care sa indice valoarea unui blog ,decat pagerank-ul ,asadar este foarte important sa tineti cont si de acesta.Un pagerank mai bun inseamna autoritate mai mare.

 

3.Densitatea advertorialelor in blog

Atentie la acest aspect.Unii bloggeri exagereaza cu advertorialele pe blogurile propii iar raportul dintre advertoriale/articole este foarte prost.Personal recomand un raport de 3/7 .Astfel reduci foarte mult sansele de a fi penalizat pentru ca ai vandut advertoriale.

 

 

Atentie blogeri!

In niciun caz sa nu mentionati in articolele pe care le scrieti ,articol platit, articol sponsorizat, advertorial etc.Aceste mentiuni cresc exponential sansele de a fi penalizat pentru vanzare de linkuri.De asemenea, nu mai publicati pe blog, pe forumuri , ca scrieti advertoriale pe bani,eventual daca o faceti , nu mai publicati adresa blogului ,desi chiar daca nu o faceti este destul de riscant.

 

In cazul in care publicati articole scurte, incercati sa obtineti cateva comentarii.Acestea vor creste valoarea articolului,iar acesta din urma va puncta mai bine.

 

Tu pentru ce preturi scrii advertoriale?si cat de des o faci?

 

 

De Admin

3 comentarii la „Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un advertorial”
  1. Stai ca n-am prea inteles … ne spui ca nu-i bine sa afle goagalul ca scriem advertoriale dar la sfarsit ne intrebi pe ce preturi scriem ? Pai daca spunem aici, in comentariu, ca scriem pe 200 de euroi 🙂 goagalul a si aflat si vine cu sanctiune 🙂 🙂 🙂

  2. O informatie folositoare. Sincer ma gandesc si eu sa cumpar advertoriale pentru a-mi ridica PR. Nu am facut-o pana acum dar este in plan. Voi tine cont de sfaturile tale 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *