Ar trebui sa stii, draga scriitorule, cum ca pentru a atrage atentia asupra postarilor sau a textelor tale, trebuie sa te gandesti in prima faza la niste titluri foarte bune care sa atraga atentia. Uite cateva modalitati si trucuri prin care poti sa iti creezi multe vizualizari pentru creatiile tale.

  • Fa o promisiune indrazneata. Promite-le cititorilor tai ceva de valoare. Vrei sa ii inveti cum sa dobandeasca o noua abilitate? Vrei sa ii convingi sa faca ceva ce nu au mai facut pana atunci? Vrei sa ii ajuti sa deblocheze vreun mister vechi? Ceea ce trebuie sa faci tu este sa indraznesti sa iti faci cititorul sa iti citeasca articolele. Fara a face prea multe promisiuni, dar totusi cu o promisiune indrazneata. Fii tare pe pozitie, Sedu-ti cititorii. Fii periculos si atragator. Si apoi tine-te de cuvant, si in text asigura-te ca vei asigura acea promisiune.
  • Incearca aceasta formula de succes in scrierea de titluri foarte bune. Exista o asemenea formula grozava care te poate ajuta foarte mult odata ce o vei aplica in scrierile tale: Numar sau cuvant declansator + Adjectiv + Cuvant cheie + Promisiune. Ia ca exemplu – Subiect: „elefanti care fac baie”. Ai putea scrie un articol intitulat „Cum sa faci baie unui elefant” sau ” De ce imi place sa fac baie elefantilor”. Sau ai putea sa incerci aceasta formula: „18 Modalitati incredibile prin care poti face baie unui elefant de casa”. Un alt exemplu mai serios si realist: Fa o promisiune puternica precum „Cum sa-ti vinzi casa intr-o singura zi”. Aplica formula si vei obtine: „Cum poti sa iti vinzi casa in mai putin de 24 de ore fara prea mult efort”.
  • Oamenii nu isi doresc sa fie pacaliti pentru a intra sa citeasca ceva, desi acesta este adeseori cazul in ceea ce priveste site-urile online de stiri de tip can-can. Promisiunea este alta iar titlul inselator iar cand ajungi sa citesti articolul, iti vine sa injuri pe cei ce l-au scris. Nu asa se face.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *