shopifyvssquare

shopifyvssquareIntre Shopify si Squarespace se merita a se face o comparatie pentru a vedea care dintre cele doua platforme de gazduire este cea mai convenabila pentru crearea unui site pentru o afacere.

Interfata

A crea un site in platforma Shopify nu este atat de simplu pe cat ar crede cineva, cu completarea de link-uri si taguri metadata, care sunt prea complicate ca un utilizator obisnuit sa le inteleaga.

Interfata Squarespace este pe departe mult mai simplu de folosit si iti poti crea propriul site prin alegerea unui sablon in functie de dorintele tale, si prin evidentierea paginii tale cu logo-uri preproiectate.

Compatibilitatea browserului

Shopify dispune de suport pentru versiunile mai vechi ale Internet Explorer, la fel de bine ca si pentru cele noi.

Squarespace nu va fi disponibila pentru oricine va face browsing pe Internet Explorer 8 si mai jos de acest motor de cautare.

HTML si suport CSS

Shopify iti permite sa ai control absolut asupra codarilor HTML si CSS.

Squarespace iti permite doar sa modifici putin din CSS fara vreun alt suport tehnologic din partea echipei Squarespace.

Portal de plata

Shopify a integrat portaluri  de platile terta parte cum ar fi Paypal si Bitcoin pentru a executa tranzactiile online mult mai simplu.

Squarespace dispune doar de un singur portal de plata, Stripe, care inseamna ca poti conduce tranzatii doar in anumite tari.

Preturi

Exista un pachet de baza ce incepe de la 29$ pe luna in cazul Shopify. Trasaturile tin de un spatiu de stocare de 1GB, produse nelimitate si suport pentru email, chat si telefon 7/24. Exista de asemenea un pachet profesional care incepe de la 79$ pe luna. Trasaturile sunt la fel ca cele de baza, in afara stocarii mai mari de 5GB. Dispune de un pachet nelimitat incepand de la 179$ pe luna, care include stocare nelimitata, suport 7/24 si instrumente de analiza a fraudei.

Squarespace dispune de un plan de baza cu stocare nelimitata, insa poate vinde doar un singur produs. Costa in jur de 8$ pe luna pentru planul anula sau 10$ pe luna pentru planul lunar.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *