Sony Xperia Z3Sony Xperia Z3

Sony a sustinut ca va lansa un smartphone revolutionar in formatul telefonului Sony Xperia Z3, insa acest dispozitiv chiar se preteaza la asteptarile oamenilor si la ceea ce s-a spus initial despre el? Cu Xperia Z4 la orizont, ne uitam putin inapoi la produsele majore ale anului trecut de la Sony pentru a descoperi daca se merita sa investim in asa ceva in anul 2015.

Acest smartphone are si parti bune si parti rele, se pare. Avantajele sale ar consta in designul si maiestria cu care este creat, trasaturile multimedia de care dispune, camera foto grozava pentru care este cunoscuta compania Sony pana la urma, dar si durata foarte mare de viata  bateriei acestui dispozitiv.

In ceea ce priveste partile mai putin bune, se face referire la spatiul sau prea mic de stocare in cadrul memoriei interne de doar 16 GB, dar si clapele sale laterale care pot deveni destul de enervante uneori.

In ceea ce priveste data de lansare a dispozitivului Sony Xperia Z3, s-a anuntat prima data in cadrul IFA 2014 si mia apoi s-a facut vizibil consumatorilor aproape de sfarsitul lunii septembrie a anului 2014. Telefonul a pornit cu un pret de 799,99 de $, insa pretul de acum al Xperia Z3 a fost vazut de curand scazand la 619,99 de $.

Acest lucru se datoreaza binenteles furnizorului sau comisionarului, si poti avea si tu parte chiar de propria oferta faina. Acest dispozitiv este disponibil in toata lumea, astfel incat pretul va fi diferit in functie de tara in care te afli.

In anul 2013, Sony a prezentat prima data designul marca proprie Omnibalance al Xperia Z, care a fost designul standard pentru toate smartphone-urile Xperia  de atunci. Sony a continuat traditia  pentru Xperia Z3, introducand materiale premium, cum ar fi aluminiul si sticla, in cadrul structurii dispozitivului. De vreme ce a fost primul sau smartphone din aceasta serie, Sony l-a prezentat cu mandrie drept Xperia Z3.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *