Sport

SportBeneficiile de care ne putem bucura atat timp cat facem sport in mod regulat sunt nenumarate. Nu conteaza ce activitate sportiva practicati, fie ca este vorba de jogging, inot, arte martiale, bashet, fotbal, tenis de masa sau de camp , pilates. Tot ce include miscare este binevenit si benefic!

Chiar daca beneficiile sunt nelimitate, foarte multe persoane prefera tehnologia moderna in locul sportului. Este destul de clar si toata lumea este constienta de faptul ca atat timp cat nu fac miscare corpul are de suferit, la fel si organismul. Cei peste 600 de muschi devin nefunctionali in cazul in care o perioada de timp indelungata stationeaza. Unii trebuie pusi in miscare in permanenta, altii sunt antrenati de miscarile pe care le facem in mod natural iar alti 200 trebuie antrenati . Cu toate acestea, sportul ar trebui sa fie perceput ca o activitate relaxanta, o metoda placuta de petrecere a timpului liber si nu o activitate pe care o facem din obligatie. Cele mai recente studii arata ca persoanele care practica o activitate fizica cu regularitate beneficiaza de o rata de satisfactie cu privire la calitatea vietii cu pana la 50 %.

De asemenea, dupa aproximativ 30 de minute de miscare, se stopeaza fluxul angoaselor si gandurilor negative si apar gandurile pozitive si creative. Si nu este un mit, este vorba de stimularea dopaminei, un neuro-transmitator al placerii si actiunii.

Asadar, doamnelor, domnilor, indiferent de varsta faceti sport si veti fi rasplatiti cu o infinitate de beneficii. Este clar faptul ca miscarea este cel mai de pret cadou pe care ni-l putem face singuri. Un cadou cu ajutorul caruia putem beneficia nu doar de sanatate fizica ci si sanatate mintala. Deci sportul nu ajuta doar trupul ci si spiritul si starea de buna dispozitie.

Toate formele de exercitii, antrenamente sau tehnici care implica atat corpul cat si mintea sunt binevenite, mai ales atunci cand suntem constienti de beneficiile aduse de acest stil de viata. Datorita faptului ca de cele mai multe ori comoditatea este mai puternica decat dorinta de a face sport pentru a ne mentine intr-o forma fizica si psihica foarte buna , avem nevoie de motivatii puternice pentru a ne mobiliza. Deci, sa invatam sa obtinem rezistenta fizica si pshica. Pentru cea fizica va sprijinim noi, oferindu-va aparatele si echipamentele de care aveti nevoie.

Asadar daca v-ati hotarat asupra sportului pe care doriti sa-l practicati in mod regulat noi va asteptam sa va oferim echipamente sportive, aparate fitness si accesorii, dar si alte articole de care aveti nevoie.

„Nimic nu il epuizeaza si nu il ruineaza mai mult pe om decat inactivitatea fizica permanenta.” Aristotel

 

 

 

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *