Instagram

Istagram este unul dintre cele mai populare siteuri de social media si, potrivit unui raport din Forbes, tinerii prefera asta in pofida Facebook. Acest mediu bazat pe poze permite userilor sa posteze imagini si filmulete prin intermediul aplicatiei de pe smartphone si sa isi dezvolte un grup de followeri (urmaritori), cumva ca la Twitter. Acest lucru poate duce la situatii in care un follower trebuie sa fie sters de pe profilul tau.

Stergerea followerilor

Daca iti doresti ca cineva sa nu aiba acces la contul tau de Instagram, la ceea ce postezi acolo, ai nevoie sa blochezi si sa stergi acel user. Ce trebuie sa faci?

  1. Deschide aplicatia si da click pe iconita Profile localizata in josul ecranului. Atunci cand se incarca Profile, vei vedea un buton de „followers”. Atinge butonul de „Followers” pentru a-ti fi afisati toti urmaritorii.
  2. Localizeaza followerul sau followerii pe care ii doresti sa ii blochezi. Da click pe numele de user al respectivei persoane pentru a-ti aparea pagina ei sau a lui de profil.
  3. Atinge butonul sageata din partea dreapta de sus a ecranului tau. Asta va face sa iti apara unmeniu care se va incarca in josul paginii9 tale.
  4. Atinge primul buton, care este „block user”. Asta va forta deschiderea unei ferestre de confirmare. Da click pentru a confirma stergerea. Odata sters, acel user nu iti va mai aparea si nici nu va mai fi capabil sa iti vada postarile sau sa te urmareasca.

Cateva sfaturi

Exista cateva trasaturi legate de securitate care pot fi regasite in optiunea de blocat.

  • Followerul nu va fi notificat cand va fi blocat.
  • Followerul nu mai este capabil sa iti caute profilul si sa incerce sa te urmeze din nou.

Chiar daca ai blocat pe cineva anume, asta nu va impiedica pe acel user de la a-ti mentiona numele pe Instagram si aceasta mentiune iti va aparea in tabul de News. Daca iti doresti sa previi acest lucru, va fi nevoie sa iti schimbi numele de user dupa ce vei bloca pe acel cineva.

De Admin

9 comentarii la „Stergerea urmaritorilor de pe Instagram”
  1. Cum as putea sa deblochez o persoana de pe instagram?e imposibil!ma duc la utilizatori blocați vreau sa deblochez dar când dau click pe nume îmi zice utilizator negasit

  2. am sters prieteni de la instagram, si acum nu ma mai pot loga la aplicatie , mentionez ca contul de instagram nu imi este blocat , doar nu ma pot loga la aplicatie .
    am instalato din nou si tot nu merge !multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *