promovare internet

promovare internetEsti pentru prima data pus in fata alegerii daca sa creezi un site web pentru afacerea ta din mediul fizic? Vrei sa-ti incadrezi afacerea in mediul online, dar nu stii de unde sa incepi si ce ar trebui sa faci in acest sens? Un site web este un instrument foarte interesant pentru orice afacere care isi doreste sa vanda produse sau servicii in cadrul interntului.

De vreme ce ofera companiei tale o prezenta globala, deschide de asemenea mai multe canale pentru ca oportunitatile si vanzarile sa vina. Site-ul tau web este fata companiei tale in cadrul internetului si trebuie sa fie tratat ca atare. Uite cateva lucruri care te-ar putea ajuta.

Analizeaza ceva inainte sa te inhami la aceasta misiune: Care este scopul pentru a-ti urca afacerea pe internet? Care iti este piata tinta? Care este grupul de varsta sau genul celor care este posibil sa aiba nevoie de serviciile sau serviciile tale? Care le sunt preferintele clientilor in functie de culori si continut? Care le este interesul fata de produsul sau serviciul tau? Site-ul tau va face mai simpla si mai rapida legatura ta cu publicul tau tinta?

Care iti sunt competitorii? Ce ii face pe acestia a fi competitorii tai? De ce esti rtu mai bun decat competitorii tai? Ce vrei sa transmiti si sa arati oamenilor prin intermediul site-ului tau? Trebuie sa fii foare specific atunci cand vei raspunde la astfel de intrebari pentru ca vor exista niste ghiduri pentru proiectarea site-ului tau si pentru scrierea continutului de pe acesta.

Designul site-ului tau web trebuie sa fie aliniat cu infatisarea si feeling-ul integgral pe care le transmite compania. In acelasi timp, designul nu trebuie sa fie prea incarcat sau greoi pentru a putea fi atragator si textul usor de citit, ca pana la urma acest este lucrul care ne intereseaza din ce in ce mai mult.

De Admin

Un comentariu la „Strategii eficiente de promovare a unui site web”
  1. Iti trebuie ceva timp pana reusesti sa ridici un site la nivelul pe care ti-l doresti … secretul e sa perseverezi si sa tii cont foarte mult si de SEO. Numai asa reusesti sa impaci si motoarele de cautare si utilizatorii site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *