Pe langa steroizi, trebuie sa stii ca un rol extrem de important in viata oricarui culturist il detin suplimentele nutritive si in special cele bazate pe proteine si carbohidrati. Suplimentele pentru bodybuilding sunt folosite de catre majoritatea culturistilor pentru a ajuta la cresterea intensitatii si duratei unui antrenament si se pot dovedi a fi adevarate minuni, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Suplimentele nutritive se dovedesc a fi si mai importante atunci cand sunt luate inainte de antrenament, pentru a asigura ca acesta are loc in conditii normale. Mai mult decat atat, diferitele pudre proteice sau suplimente pe baza de creatina sunt extrem de importante atunci cand se administreaza steroizi. Trebuie sa intelegi ca steroizii nu sunt la fel de potenti atunci cand sunt administrati singuri si, de aceea, trebuie sa ai mereu la indemana o alegere inteleapta de suplimente nutritive care sa le intareasca actiunea.

Printre cele mai folositoare suplimente nutritive pe care ar trebui sa le iei inainte de antrenament, se numara creatina. Creatina este produsa in mod natural de catre corpul nostru si ajuta celulele noastre oferindu-le un flux de energie absolut necesara in timpul antrenamentului. Studiile au aratat ca pe langa aportul de energie pe care il confera muschilor, creatina ajuta foarte mult la recuperarea si regenerarea tesuturilor musculare dupa efort.

Pe langa creatina, un alt supliment demn de luat in calcul atunci cand vine vorba despre un antrenament dur, sunt aminoacizii. Aminoacizii stau la baza constructiei de proteine. De aceea, un supliment pe baza de aminoacizi are un rol extrem de important in recuperarea dupa antrenament, cat si intr-o crestere musculara cat mai armonioasa si mai puternica, mai ales atunci cand sunt asistati de catre steroizi.

Acestea fiind spuse, sper ca ai inteles importanta suplimentelor nutritive alaturi de un consum inteligent de steroizi si cum te pot ajuta sa ajungi la gradul de dezvoltare musculara mult dorit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *