Statuie

Statuie Convingerea este unul din cele mai importante abilitati pe care oricine le poate invata, fiindca este folositoare in nenumarate situatii. La munca, acasa, si in viata sociala, abilitatea de a fi persuasiv si a-i influenta pe alti poate fi instrumentala pentru a realiza scopuri si a fi fericit.

Invatand despre trucuri de convingere poate sa iti ofere indicii in cum poate aceasta sa fie folosita impotriva ta. Cel mai mare beneficiu a acestuia este ca banii stau in buzunarul tau in timp ce realizezi cum lucreaza agentii de vanzari si cei care fac reclame, incercand sa iti vanda obiecte de care tu nu ai nevoie cu adevarat.

Tragerea pe sfoara

A trage pe sfoara este o tehnica folosita deseori in politica. Un exemplu popular in care suntem trasi pe sfoara sunt impozitele. Politicienii care sunt impotriva lor le numesc taxe ale mortii. Folosind cuvantul moarte, in loc de impozit, tot felul de conotatii negative ne trec prin minte. Sa tragi pe sfoara este destul de subtil, dar folosind cuvinte incarcate emotional, ca moartea, poate usor sa convinga oamenii de punctul tau de vedere.

Imitarea

Sa imiti pe cineva inseamna sa le imiti miscarile. Miscarile pot fi virtual orice, dar unele evidente sunt gesturile din maini, aplecarea in fata sau diferite miscari de brate si cap. Facem cu totii acest lucru inconstient, si daca esti atent, probabil iti vei da seama ca faci acel lucru.

Cum sa imiti pe cineva se explica de la sine, dar cateva lucruri cheie de care iti poti aduce aminte sunt sa fii subtil si sa lasi un timp de ragaz intre miscarile unei persoane si imitarea ta, 2-4 secunde merge mai bine.

Sarcasm

Acesta este un lucru pe care cei care fac reclame folosesc mult. Oportunitatile, indiferent de unde se afla, par putin mai atragatoare cand exista o disponibilitate limitata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *