teapa salve

teapa salveAr fi bine sa cititi acest intrucat sunt sanse sa evitati multe neplaceri pe viitor.Salve Club, care pe internet se prezinta drept reprezentantă in Romania a Salve Group Slovacia, este condus de Calin Donca-Oncioiu un mare tepar,cu tot felul de dosare pe la parchet,dar dupa cum stiti,in Romania,cat timp imparte „dreptul” nu va pati nimic.

Istoria Salve in romania

Totul incepe in 2008 cand teparul Catalin Donca si-a ales primele victime.Acesta le-a promis catorva sute de liceeni ca daca urmeaza cursuri de „formare personala”  contra sumei de 150 ron , le va face acestora rost de joburi in domeniul asigurarilor.Defapt Salve s-a specializat in oferirea de cursuri inutile prin care fura pe fata banii de la oameni.

Reforma Pensiilor

In 2008 la reforma pensiilor Salve Club a tepuit prestigioasa Companie GEnerali cu peste 700.000 ron .Acestia au incheiat asigurari fictive de viata ,folosind cnp-uri folosite la incheiarea politelor de sanatate (asa numitul pilon doi) .

Reforma Sanatatii

Desi Reforma Sanatatii nu era inca aprobata, Salve recruta deja oameni,carora le primitea ca in schimbul achitarii unui taxe de 60 ron,pentru formare profesionala, vor putea incheia asigurari de sanatate pe baza de comision.Suna cunoscuta povestea nu-i asa?Ei bine daca veti cauta pe google Salve club teapa, veti vedea ca exista zeci de articole despre acest subiect.

Nu vreau sa lungesc povestea,deoarece exista foarte multe articole pe acest subiect.Vroiam sa ma asigur prin acest sumar articol, ca cititorii mei nu vor fi tepuiti de acesti sarlatani.Se pare ca exista multi care nu au invatat nimic din „caritas” si inca „mai pun botul’ la acest High Investment Programm (HIP).

 

 

De Admin

12 comentarii la „Teapa Salve Club!”
 1. „Ei bine daca ve-ti cauta” ai o greseala.
  nici nu auzisem de salve club, pacat ca acesti oameni nu patesc nimic si dau tepe incontinuare.

 2. Deci Salve Club si Calin Donca-Oncioiu sunt tepari ?
  Aproape ca nu-mi vine sa cred ca Salve Club si Calin Donca-Oncioiu sunt tepari … dar ma bucur ca ai prezentat situatia cu teparii Salve Club si Calin Donca-Oncioiu.

    1. desigur!acum ceva timp vorbeam pe messenger cu andrei si ii spuneam ca la fiecare post nefavorabil care apare pe bloguri despre salve club, imediat vin si postacii lor platiti.deci din acest punct de vedere se aseamana cu caritas, fni, care au platit oameni de sus care sa promoveze ofertele miraculoase si sa vegheze la bunul mers al afacerii (fost securisti, militieni deveniti raspandaci de zvonuri pozitive).

     sunt organizanti fenomenal dupa cate se pare pana acum.

 3. Nu stiam nimic despre acest lucru, am vrut sa ma bag in acel proiect dar nu am avut timp si asa am renuntat, era o oferta promitatoare. Bine ca ai dezvaluit aceste lucruri, am sa ma documentez si eu putin si am sa fac si eu un articol. Multumesc tare mult.

 4. intr-adevar mare teapa. si eu am platit 70 de RON, am devenit membru si nu am primit nimic in schimb…

 5. […] Consider ca cei de la facebook ,au facut un abuz cand mi-au dezactivat contul si nu mi-au oprit campaniile de promovare.Astfel am platit doar 20 de lei pentru o campanie de promovare de 300 lei dupa ce facebook a dat impresia ca este condusa de cineva de speta lui Catalin Ovidiu Donca . […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *