De ceva ani ne-am plictisit sa mai evoluam cu viteza melcului. Bine, ne-am plictisit e relativ ca nu e cazul marii majoritati ci doar a celor care lucreaza in toate domeniile tehnologiei ce tin de dezvoltare si evolutie. Astazi luam parte la cea mai mare explozie a tehnologiei din istoria omenirii si chiar daca nu realizam, ar trebui sa fim mandri de asta.

Da, ar trebui sa fim mandri pentru ca traim inconjurati de tehnologie la cele mai inalte niveluri oricat de putin ne-am da seama de acest lucru. Pentru ca suntem zilnic inconjurati de aceasta tehnologie, de cele mai multe ori tindem sa omitem aceste lucruri si sa trecem peste ele ca si cum ar fi ceva obisnuit si normal. Da, e obisnuit si poate ca si normal insa puneti-va in situatia voastra de acum 10 ani cu cunostintele de atunci.

Acum analizati fiecare bucata de tehnologie de care sunteti inconjurat si raspundeti-mi la aceasta intrebare: e sau nu uimitoare lumea in care traim? Ai face bine sa spui ca da, altfel vei fi doar un alt gica contra care niciodata nu e multumit si nu e deacord cu nimic.

Astazi luam parte la cea mai mare evolutie a tehnologiei din istoria omenirii si trebuie si sa constientizam acest lucru pentru a ne putea bucura in intregime de tot ce ne poate oferi tehnologia.

Uite de exemplu am fost complet uimit cand 2Pac a sustinut concert la care au fost cateva mii de persoane. Dar stai, concertul a fost acum 2 ani si 2Pac e mort saracul de ceva vreme.

Ei bine, tehnologia l-a adus inapoi pe o scena imensa cu ajutorul unei holograme. E atat, un mic exemplu de constientizare. Acum ia toate dispozitivele din casa ta si gandeste-te cum ar fi viata ta fara ele. Dupa ce faci asta, categoric viziunea ta va fi schimbata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *