Tehnologie poate fi privita in ziua de astazi, atat ca ceva bun cat si ca ceva cu o influenta negativa. Pana acum 10-15, ani tehnologia era in continua dezvoltare si toate lumea nu dorea decat sa asiste la o evolutie din ce in ce mai frumoasa in acest domeniu. Timpul a trecut si soocietate, a reusit sa evolueze extraordinar, intrand astfel in acest Secol al vitezei. Ei bine, odata cu evolutia fenomenla a tehnologiei, oamenii au inceput sa-i identifice si partile negative.

In principal, partile negative la care ma refer sunt reflectate in faptul ca datorita unei evolutii imense, tehnologia ne inconjoara si este la indemana oricui. Daca inca nu ati vazut elevi de clasa aV-a care sa mearga la scoala cu smartphone-ul si sa stea pe wireless-ul scolii, pe Facebook, aflati ca exista si nu cativa ci destul de multi.

Mai mult decat atat, tot ce inseamna tehnologie, internet si gadget poate fi folosit pentru entertainment si cu totii stim cat de mult iubesc tinerii entertaining-ul. Pentru aceasta, intr-adevar putem identifica si cateva minusuri ale tehnologiei. Bineinteles insa ca de administrarea corecta a acestui aspect se ocupa fiecare parinte in parte. Astfel, daca faceti asta cu cap, cel mai probabil copiii vostri vor folosi tehnologia si in moduri educative, pentru informare, comunicare si invatare.

Gadget-urile sunt la indemana noastra, a oricui si ne putem folosi de ele oricand pentru a ne usura munca, viata de zi cu zi, pentru a automatiza anumite task-uri, pentru a face fata cu succes acestui secol al vitezei. Internetul ne cuprinde si devine o a doua lume, o lume virtuala si avand in vedere multitudinea de avantaje cu care vine, nu avem de ce sa ne plangem. Daca traim in societate, trebuie sa ne supunem obiceiurilor societatii!

De Admin

Un comentariu la „Tehnologie si Gadget-uri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *