telefoane Asus

Odata cu evolutia telefoanelor mobile intotdeauna este timpul sa ne asteptam la ceva nou si inedit care sa ne faciliteze munca si activitatile zilnice. In aceeasi maniera si noile tehnologii ale anului 2015 par sa aduca unele inovatii in materie de update-uri si de platforma, intrucat cele mai buna zbonuri afirma un lung drum de urale si de emotie pentru cumparatorii si pasionatii de gadget.

Asus Zen Front Selfie

Asus este o companie care a adus in prim plan generatia de selfie, cu noul model Zen Frone Selfie, in maniera in care camera de 13 megapixeli capteaza tot ceea ce e in jurul tau. Camera frontala promite precizie, calitate, precum si autofocus, in maniera in care sa fie gestionat cu usurinta, precum si un bun control al panelui de touchscreen.

Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4 reprezinta invovatii in materie de design, dar si de spectrul ariei de design, incat camera principala din fata sa aiba cele mai reusite poze. Este ideal mai ales ca se bazeaza pe un sistem de Omnibalanta care iti permite un incarcator de micro usb, 20.1 megapixeli pentru camera din spate si un 5 megapixeli pentru camera frontala.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy note 5 urmeaza modelul predecesorului sau, doar sa adauga putin lux si glamour dispozitivului, in masura in care camera frontala de 5-6 megapixeli este conectata cu un numar de 128 de GB de memorie interna, cu o scanare de deget, precum si o putere de raspuns mai mare.

Apple iphone 6S

Apple iphone 6S este cel mai nou smart intrucat are unele imbunatatiri care tin de marime, de rezolutie, dar si de introducerea tehnologiei de tip Force Touch. Aceasta metoda a fost introdusa si aplicata si pentru ceasurile produse de Apple sau pentru MacBook. Se spune ca acest dispozitiv va fi mai durabil, mai rezistent si implicit mai usor, pentru ca va contine mai mult aluminiu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *