Sa iti promovezi brand-ul in zilele noastre nu mai tine de o singura metoda ci de multiple posibilitati. In lumea online ai diversitate in metode si blogul este deja un lucru comun. Insa nu este atat de simplu pe cat pare caci in ceea ce priveste promovarea din punct de vedere SEO continutul conteaza mai mult decat ai putea crede. Si pentru ca acesta sa tina cont de calitate ca si prima referinta iata cateva sfaturi:

  • Bazeaza-te pe gust post. Astfel iti vei face legaturi catre site-ul tau, considerate a fi voturi de credibilitate. Prin urmare iti vei creste pozitia ca si rank caci cine cunoaste calitatea o recomanda. Totodata iti extinzi posibilitatea de a face din brandul tau unul cunoscut.
  • Se pune accent pe text. Asta inseamna sa tii cont fara doar si poate de originalitate si corectitudine. Insa nu este de neglijat nici ceea ce tine de lungimea textului. Nu mult si prost ci o detaliere a ceea ce se transmite.
  • Desi accentul este in primul rand pe continut text ai putea sa te bazezi si pe video si imagini. Este captivant, aduce poate si o intelegere mai usoara a ceea ce se transmite insa nu il ultimul rand te ajuta in egala masura ca si cand ai face guest post. Pozitia ta va creste in ochii altor motoare de cautare decat Google-  Youtube pentru video-uri si SlideShare pentru prezentarile PowerPoint. Din nou in avantajul tau caci se va considera un continut calitativ, ceea ce iti va aduce un plus in cunoasterea brandului tau. Expunere mai mare, castig mai mare.

La toate acestea sa tii cont si de constanta cu care se posteaza, ca totul sa fie o imagine pozitiva a brandului tau dovedesti ca poti fi o sursa sigura de informare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *