Intr-o discutie cu cineva, referitor la folosirea platformei WordPress, a intervenit si urmatoare expresie, in cazul interlocutorului mei „Toate site-urile wordpress arata la fel”. Ei bine, asta mi-a dat un subiect foarte bun de dezbatere pe care il voi dezvolta aici.

Incep asadar prin a-l contrazice pe dragul meu prieten. Nu, nu toate site-urile wordpress arata la fel. Da, toate site-urile celor care nu le pasa de munca lor, arata la fel. Totusi, daca tii la site-ul tau si vrei sa fie unic, nimeni nu spune ca nu poti face asta cu WordPress. De fapt, e foarte usor sa faci asta cu wordpress.

Motivul este faptul ca sunt cateva mii de teme wordpress gratuite. Din start, poti gasi una care nu este folosita chiar pe atat de multe site-uri. in al doilea rand, sunt si cateva mii de teme premium pe care le poti cumpara. Si in cazul acesta, poti alege o tema mai putin folosita.

Mai mult decat atat, multe teme premium au la dispozitie posibilitati de customizare direct din admin page. Poti schimba culori, logo-uri, meniuri, aranjare in pagina.

Nu in ultimul rand, daca stii un pic de HTML, PHP si CSS, poti transforma complet o tema de WordPress astfel incat site-ul tau sa nu mai arate deloc ca un alt site de pe internet.

Nu, nu toate site-urile wordpress arata la fel, daca iti dai un pic de interes si daca esti dispus sa cauti indeajuns. WOrdpress este una din cele mai folosite platforme CMS din intreaga lume. E folosite pentru ca e cea mai buna, mai sugura, e gratuita, intuitiva si de cele mai multe ori, practica pentru toti cei care au diverse tipuri de site-uri.

Sfatul meu: Folositi cu incredere aceasta platforma si nu veti avea nici un fel de probleme. Daca totusi apar, sute de forumuri si site-uri va stau la dispozitie cu rezolvari.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *