casa de moda

Moda sau fashion-ul face parte din viata noastra de zi cu zi. Suntem influentati de tendintele in moda si ne schimbam gusturile odata ce trend-urile lansate de liniile de case de moda importante. Iata care sunt cele mai cunoscute case de moda din lume.

Case de moda

Dior- compania Fashion de lux, Dior, a fost fondata in anul 1946 de catre designer-ul bine cunoscut Christian Dior. In prezent, compania vinde produse de cosmetica, ceasuri, haine, mentinandu-si linia de parfumuri extrem de cunoscuta in lume. In timp ce eticheta Chriastian Dior se adreseaza exclusiv femeilor, compania opereaza si diviza Dior Homme pentru barbati dar si Dior Baby pentru copii.

Fondat in 1854, Louis Vuitton este o casa de moda franceza specializata in vanzarea de articole vestimentare si accesorii ce poarta celebrul logo LV, acest brand fiind remarcat si de linia de pantofi, ceasuri, bijuterii si ochelari de soare. Louis Vuitton este una din cele mai mari case de moda din lume si are deschise mii de magazine si buticuri in intreaga lume.

Chanel- brandul care a inspirat o multime de oameni este recunoscut si ravnit de catre femeile si barbatii din intreaga lume. De la parfumul Marilyn Monroe pana la ochelarii de soare a lui Paris Hilton, Chanel a jucat un rol important in industria fashion, vreme de cateva decenii. Fondata in 1909 de catre Gabrielle „Coco” Chanel, astazi este recunoscuta ca fiind una din cele mai de succes companii din industria modei.

Armani- fondat in 1975 de catre Giorgio Armani si Sergio Galeotti, casa de moda italiana acopera o gama variata de produse, de la haine pana la bijuterii. De asemenea, etichetele au dat o alta valoare mai ridicata a produselor sale de pe piata, Armani fiind una din cele mai scumpe case de moda de pe piata, articolele sale fiind destinate exclusiv celor care iubesc luxul.

Gucci- este o casa de moda italiana care a fost fondata in anul 1921 in Florenta. Astazi valoreaza aproape 8 miliarde de dolari, insa valoarea sa continua sa creasca in secolul XXI. Gucci este una din cele mai luxoase case de moda din lume.

De Admin

Un comentariu la „Top 5 cele mai cunoscute brand-uri fashion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *