Ti-a placut vreodata o camera de hotel atat de mult incat te-ai gandit ca ai vrea si dormitorul tau sa arate exact la fel? Presupunand ca esti necasatorit sau necasatorita, sa iti transformi camera asa incat sa arate ca una de hotel, nu e o idee chiar atat de rea. Totui e nevoie de rabdare si de cateva schimbari esentiale pentru a-ti reusi.

1. Daca stai in casa cu cineva, poate ca mai intai ar trebui sa intrebi si pe cei din jurul tau despre ideea ta, sa vezi ce parere au. Daca inca stai in casa parintilor ta, cere-le voie. Daca stai in chirie sau gazda, e exclus. Daca esti casatorit sau casatorita, sotul sau sotia s-ar putea sa nu fie deacord. Bine, poate daca alegi sa pui un pat matrimonial in mijlocul camerei.

2. Curata camera. Scoate totul afara si decide-te ce vrei sa pastrezi si ce nu. La urma urmei, daca vrei sa iti transformi camera astfel incat sa arate ca una de hotel nu mai poti pastra tot ce ai. Scapa de lucrurile inutile, muta-le in alta camera.

3.  Cumpara doua paturi de o persoana sau pastreaza patul matrimonial (daca ai unul). Daca alegi varianta cu un singur pat, ia si o masuta de cafea. Daca vrei doua paturi de o persoana, ai gruja sa iei doua masute de cafea identice.

4. Varuieste peretii sau alege varianta folosirii unui tapet. Culoarea peretilor ar trebui sa fie una calma ca albastru deschis sau bej. Bineinteles, aceste recomandari sunt optionale si poti alege ce culori doresti.

5.Ia lenjerii pentru hotel care sa se potriveasca cu peretii si cu ambientul camerei. Totul de la pernute la asternuturi, plapume, trebuie sa fie cam in acelasi ton de culoare pentru a arata cat mai mult a camera de hotel. Poti alege alb-ul care e printre cele mai comune.

6. Cumpara o garderoba sau foloseste un dulap cu mai multe rafturi. Bineinteles, ai grija sa-l decorezi.

7. Ia un birou frumos si deasemenea, o lampa care sa se potriveasca cu biroul pe care il ai sau il cumperi. Pune un cos de gunoi de camera alaturi de birou si ai grija sa tii totul aranjat si organizat.

8. Ia un televizor nu prea mare. Ataseaza telecomenzii o hartie cu numerele canalelor. Daca poti, monteaza TV-ul pe peretele opus patului.

9. Pune pe pereti tablouri, postere si foloseste un umeras pentru haine.

10. Ia noptiere pentru a le pune langa pat; cate una de o parte si de alta a unui pat matrimonial sau doua una langa alta daca ai mers pe folosirea a doua paturi de o persoana.

11. Pune pe usa un numar de camera exact ca la hotel si ai grija sa poti folosi si o cheie pentru a intari ideea de camera de hotel.

12. Pune pe fundal muzica relaxanta, jazz, sau acustica, muzica ce ar binedispune pe oricine.

13. Foloseste un raft pentru carti asa cum vezi in camerele de hotel.

Gata! Ai la tine acasa o camera care sa arate exact ca la hotel. O poti folosi pentru tine ca un moft sau si mai interesant, poate fi folosita cu succes in momentul in care ai musafiri.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *