bucurate1Vara de dupa absolvire reprezinta o treapta intre anotimpurile din viata ta. Vara va fi mereu la fel, insa tu esti prins undeva intre acest anotimp si urmatorul, intre o anumita faza din viata ta si alta care va urma.

Vara este perioada aceea care pluteste intre viata de facultate si viata in lumea reala, viata de adult cu responsabilitati; este podul dintre tine, cel care ai fost, si dintre tine, cel care vei deveni.

Dar chiar daca vremea calda si frumoasa prevesteste toate schimbarile care vor veni, este de asemenea si ultima data din viata ta cand vei fi liber de la absolut orice: responsabilitati, examene, cursuri, sesiuni, internship-uri, parinti, viata de student si viata de adult.

Vara marcheaza inceputul sfarsitului pentru multe lucruri, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa o traiesti la maxim. Cel care vei deveni mai poate astepta pentru inca trei luni de zile, pentru moment fiind timpul sa traiesti momentul si sa faci tot ceea ce nu ai facut pana acum.

Inchiriaza o casa ieftina intr-un oras unde ai vrea sa-ti petreci cateva zile. Odata ce vara se va sfarsi, probabil ca nu vei mai avea bani suficienti ca sa-ti incepi viata de la capat intr-un nou oras si nici nu vei fi stabil din punct de vedere financiar in timp ce-ti vei cauta un job. Inainte de a-ti impacheta lucrurile si de a-ti lua bun ramas de la parinti, ce-ai zice de o ultima escapada?

Tu si prietenii tai sunteti experti in a administra un buget mic cand vine vorba de distractie, asa ca de ce sa nu va bucurati de asta pentru ultima data? Alegeti un punct pe harta, un oras favorit ori un loc in care ati dorit dintotdeauna sa mergeti dar nu ati avut ocazia, si mergeti acolo. Nu va fi ultima distractie la care veti lua parte, insa va fi ultima vara libera fara gtiji pe care va veti petrece-o bronzandu-va toata ziua si band toata noaptea, far nicio grija pe cap.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *