sms gratuit

Ne bucuram sa anuntam astazi lansarea celui mai nou serviciu marca e-advertising ,cu care poti trimite mesaje gratuite alertsms.ro  ,   pe toate retelele de telefonie mobila.Am preluat acest proiect de doar 2 saptamani si in acest timp am reusit sa crestem numarul de vizitatori de la 300 la peste 1000. Serviciul va ofera posibilitatea de a trimite zilnic 15 sms-uri orange/ 5 sms-uri vodafone/5 sms-uri cosmote.

 

Site-ul va suferi schimbari majore in perioada urmatoare si va deveni mai „friendly” pentru utilizatori prin integrarea formularului de trimis mesaje direct pe prima pagina.In acest fel veti putea trimite mesaje gratuite imediat ce a-ti ajuns pe site-ul nostru fara sa mai pierdeti timp cu browsing-ul prin categorii.

Facebook login va fi si el disponibil in cel mai scurt timp pentru a facilita folosirea rapida a site-ului fara alte formulare de sign up.Cel putin mie imi pare dificil sa imi fac conturi pe 1000 de site-uri la cate ulterior trebuie sa memorez parole,desi folosesc un set de 4-5 parole pe care le folosesc pe aceste site-uri.Astfel facebook login va fi acolo pentru a nu va incarca memoria. 🙂

Speram ca in urmatoarele 2 saptamani sa putem implementa si versiunea business vip,care va vor permite sa trimiteti foarte multe sms-uri la preturi foarte mici.Astfel pentru doar 2 euro  paypal, veti primii 3000 de mesaje orange/300 vodafone/300 cosmote valabile o luna de zile.In mod cert vom avea servicii chiar mai bune decat operatorii de telefonie mobila, care atunci cand vine vorba de sms-uri in alte retele de telefonie mobila sunt foarte scumpi.

Asadar dupa cum puteti observa, am incercat sa diversificam foarte mult serviciile pe care le oferim.Mai avem si alte proiecte la care lucram si pe care speram sa le lansam in viitorul apropiat.Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru-ca sunteti membrii e-advertising si pentru-ca ati crezut in noi inca din momentul in care am intrat pe piata.

sms gratuit

 

 

 

De Admin

9 comentarii la „Trimite sms gratuit de pe net”
  1. E bun pentru aia ce nu-si incarca cartelele. Si bun pentru cei ce au mesaje si sunt stresati zilnic de restul!

    O sa le bag siteul asta pe gat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *