shopping

shoppingMajoritatea cumparatorilor care incearca sa faca shopping de sarbatori, ar cam trebui sa isi faca temele pentru acest sezon, chiar de dinainte, pentru a putea sa faca ca socotelile de acasa sa se potriveasca cu cele din targ in acest sezon de sarbatoare. Aproximativ 70% dintre cumparatori vor putea sa apeleze la mici trucuri inainte de cumpararea de produse din magazinele fizice. Sau invers, multa lume va trage cu ochiul in magazinele fizice mai intai, si apoi va cumpara din magazinele online pentru a-si face o parere si a vedea cam care sunt diferentele intre aceste doua activitati care vor fi de baza in sezonul de Craciun.

Aproximativ 65% dintre cei care vor face shopping de sarbatori, vor verifica mai intai bunurile in persoana, adica vor merge intr-un magazin fizic pentru a simti cu adevarat produsele care vor reprezenta cadourile pentru cei dragi, inainte de a trece la cumpararea acestora din mediul online.

Un studiu a descoperit, de asemenea, faptul ca oamenii vor da o gramada de informatii personale retailerilor in schimbul de anumite oferte si produse. Mai mult de jumatate din oamenii chestionati vor asigura informatii pretioase vanzatorilor si producatorilor, in schimb dand lovitura cu ofertele si discounturile primite de la acestia, oferte ce le vor incanta inimile si buzunarele. In schimb, doar 35% dintre cumparatori au fost rezervati in a oferi detalii personale pentru a primi anumite discounturi, in ultimul an.

Inca un lucru ce trebuie stiut despre cumparatorii din acest sezon. Oamenii se simt din ce in ce mai generosi in ultimul timp, atat pentru tragediile care s-au tot intamplat in Romania, dar si pentru ca, considera ei, preturile sunt mult mai bune. In anul 2014, 25% dintre cumparatori au intentionat sa cheltuiasca mai mult pe cadouri in acest an, 2015, decat au facut-o anul trecut. Aceasta crestere se datoreaza optimismului tot mai ridicat in ceea ce priveste situatiile financiare prezente. Si totusi, o specificatie. Nu neaparat la noi se va descoperi o asemenea schimbare, ci mai mult in strainatate.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *