video SEO

A te decide daca scopul tau este de a obtine vizualizari la video-ul tau sau de a creste referralii cautarilor pe site-ul tau web, care in cele din urma va duce la cresterea popularitatii, este scopul tau suprem si este foarte important. A te decide si a clarifica mereu acest lucru, te va ajuta la a lua o decizie legata de locul in care vei incarca video-ul tau.

Vizualizari pentru filmuletul tau (VIrale)

Daca iti doresti ca clipul tau sa ajunga viral pe Internet printre utilizatorii de acolo, atunci  incarcarea acstuia pe site-uri web video este cea mai buna varianta dintre toate. Un loc foarte bun pentru acest lucru este YouTube, care este de departe cea mai buna optiune dintre toate de pe aceasta nisa.

Datorita traficului crescut de pe asemenea site-uri, exisa posibilitatea ca video-ul tau sa fie accesat de mult mai multe ori decat deca l-ai incarca doar pe un blog, de exemplu. Ai putea sa te ajuti de un software de incarcare a filmuletelor pe Internet sau sa folosesti niste servicii majore de incarcare a clipurilor pe net pentru a face ca acesta sa ajunga in mediul virtual.

Clasarea clipurilor

Daca iti doresti sa evidentiezi site-ul tau web prin cresterea traficului pe site prin video-ul tau, atunci introducerea clipului pe alte site-uri web  nu va fi decat o metoda de a-ti taia craca de sub picioare. Atunci cand un user cauta ceva anume, acesta alege din prima un site web in care are incredere si care este cunoscut  pentru rezultatele sale de cautare, si chiar daca acesta iti va vedea video-ul, exista posibilitatea  sa nu fie interesat de acesta pana la urma.

Incarca clipul pe propriul site si nicaieri in alta parte, ceea ce te va ajuta la promovarea acestuia, dar si a blogului tau. Pregateste un document numit site-map care iti va spune despre clipurile, imaginile, titlurile si descrierea clipului tau. Motoarele de cautare vor folosi aceste informatii pentru a-ti indexa video-ul care va face mult in clasarea acestuia.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *