Fara nici o indoiala Google este cel mai folosit motor de cautare. El face referire la paginile site-urilor care se ghideaza dupa o formula algoritmica complexa si care nu este pe deplin contienta de toate datele sau de toate componentele insa sunt in permanenta modificare si miscare.  Cu totii stim ca aceasta formula nu are mai mult de 200 de criterii combinate unul cu celalalt pentru a obtine un caputal mai mare sau mai mic din punct de vedere SEO a unui site web.

In primul rand, cuvintele cheie, meta descirierea si celalalte componente sunt extrem de importante pentru a avansa din punct de vedere SEO. Iata totusi ce ar trebui sa afli, este vorba despre cateva trucuri despre care trebuie sa stii anumite lucruri. Asadar, iata ce trebuie sa stii despre SEO:

Trebuie sa stiti ca oricum ar fi, Google si-a schimbat criteriile si nu mai citeste continutul imaginii sau a textului. Dimpotriva, si nici tag-ul ALT sau TITLUL tag-ul imaginii sau numeole fisierului care este folosit pentru o mai buna referire la imagini. Se pare ca optimizarea se produce in functie de continutul paginii. Mai exact, clasamentul paginilor se realizeaza in functie de continutul de text intrudus si nicidecum daca veti incarca site-ul cu o multime de imagini nefolositoare.

Pentru a realiza optimizarea SEO pe Google trebuie sa va asigurati ca pana in momentul prezent ca articolele sio continuturile se afla atat de Google cat si pe Google Map daca va doriti succes.

In ceea ce priveste clipurile video, Google Video a rezultat aproape site-uri in exclusivitate care partajau video. In cazul in care site-ul pe care il detineti in este de o astfel de natura, mai exact daca are video trebuie sa il puneti pe un site specializat cu video. Asa veti reusi sa  urcati in fruntea clasamentului.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *