Site-urile wordpress sunt utile si asta din diverse motive. Unul din ele ar fi faptul ca poti adauga o multime de tipuri de continut in el de la fisiere audio si video la PDF-uri si chiar harti generate de Google Maps. Daca ai nevoie sa adaugi o astfel de harta in site-ul tau si nu gasesti metoda potrivita, ai nimerit in locul potrivit. Te ajutam noi cu un tutorial creat pentru a te invata cum sa adaugi harti Google in site-ul tau.

Avem la dispozitie doua metode pe care le vom prezenta in acest tutorial. Prima din ele este o metoda prin care puteti integra manual Google Maps in site-ul vostru. Pentru aceasta va trebui mai intai sa mergeti la site-ul Google Maps. Acolo veti introduce adresa pe care o vreti afisata in harta ce va fi ulterior generata. Daca ati gasit locatia corecta, vom trece la urmatorul pas.

Mergeti cu click-ul in partea dreapta si dati click pe link. Aceasta actiune va genera automat un intreg cod embed. Daca vreti sa efectuati si alte modificari legate de dimensiunea hartii, etc, dati mai intai click pe „Customize and preview the embedded map”. Copiati codul si introduceti-l in orice articol sau pagina.

Cu aceasta metoda, veti introduce o singura harta. Daca vreti sa aveti libertate mai mare, sa nu intrati mereu pe site-ul Google Maps sau sa introduceti mai multe harti intr-un singur articol, va trebui sa folositi cea de-a doua metoda.

Mergeti la panoul de admin, plugins si cautati plugin-ul MapPress Easy Google Maps. In descarcati, il instalati si activati. Apoi mergeti la articolul unde vreti sa adaugati harti si cautati sectiunea MapPress in josul paginii.

Aici puteti introduce adresa sau sa lasati plugin-ul sa detecteze automat locatia. Puteti efectua diferite modificari si puteti sa adaugati mai multe harti intr-un singur loc.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *