Atunci cand vine vorba de oferirea de cosuri cadou pentru colaboratori, indiferent ca e sub forma lui „Mos Craciun” sau ca e vorba de o alta ocazie, lucrurile sunt putin cam complicate. Fie ca ai o afacere mica sau mare, este nevoie sa pastrezi tot timpul o relatie excelenta intre tine si colaboratorii tai si, de aceea, este nevoie sa oferi cadouri cu ocazia unor evenimente speciale.

De exemplu, cadourile personalizate reprezinta un gest frumos, insa trebuie sa pastrezi o relatie oficiala cu colaboratorii tai si, de aceea, poti sa renunti la aceasta idee. Dar, cosurile cadou pot reprezenta o solutie ideala, deoarece ofera o nota oficiala, distincta, iar gestul nu poate fi uitat foarte repede. Astfel, daca decizi sa oferi un cos cadou sau cadouri corporate, trebuie sa iti „asezi” si gandurile. De exemplu, poti alege un cadou corporate de la compania Debonaire- potrivite atat pentru colaboratori, cat si pentru angajati, cu ajutorul carora ii poti face sa se simta mai apreciati.

Cadourile corporate speciale, cum sunt si cele de la Debonaire, sunt cu adevarat memorabile, fiind o cale excelenta prin care poti multumi tuturor celor cu care lucrezi pentru toata munca depusa. Dar, atunci cand alegi un cadou, iti doresti sa iti demonstrezi intreaga apreciere fata de colaboratori si angajati si, de aceea, iti doresti sa gasesti cele mai frumoase cadouri corporate. In acest sens, cosurile cadou de la Debonaire sunt excelente in astfel de situatii.

Idei excelente pentru un cos cadou

Vin- exista sanse foarte mari pentru ca cineva sa aprecieze vinul. De exemplu, Debonaire ofera o colectie de vinuri impresionanta, de unde poti alege ceea ce iti doresti si sa raman in buget.

Cafea- majoritatea oamenilor sunt bautori de cafea si, de aceea, nu poti da gres cu asa ceva. Poti gasi o cafea buna la Debonaire, pe care o poti aseza in cosul de cadouri pentru colaboratorii si angajatii tai.

Cafea, praline sau trufe de ciocolata- cine spune ca nu iubeste ciocolata, inseamna ca minte. De aceea, ciocolata sau orice alt dulce derivat din ciocolata inseamna un cadou perfect, cu care nu poti gresi niciodata.

Mai mult decat atat, la Debonaire gasesti mai multe produse cu ajutorul carora poti crea un cos cadou cu adevarat special: ceai, cogniac, liquer, rom, sampanie, spumant, tablete de ciocolata, trabucuri, whisky si multe altele.

Toti colaboratorii de la compania la care lucrez au primit cosuri cadou de craciun inainte de concediu, fiind extrem de multumiti de ele. Nu ai cum sa gresesti cu un cos cadou, daca il alegi de pe pagina web www.debonaire.ro. Descopera si tu ce inseamna sa daruiesti un cadou profi, din toata inima.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *