Traim atat de agitat, inconjurati de stres si cu o viata care intr-un ritm alert si haotic ne face sa uitam lucruri fara sa vrem. Insa pe cat de prost te simti cand uiti de ziua de nastere sau o zi aniversara pe atat de penibil este insa si cu directie catre cel/cea care face motivul sarbatoririi.

Desi barbatii sunt cei care uita mai mereu astfel de detalii femeile nu sunt nici ele excluse. Si indiferent din ce categorie faci parte inelul care sa iti aduca aminte este cel care „combate” lipsa de memorie. Mai exact, s-a inventat un inel care indeplineste 2 scopuri, pe langa cel legat de design si cel legat de partea practica de ajutor.

Cum functioneaza? Cu un sistem inteligent de care dispune acest inel se va infierbanta la propriu o data cu apropierea unei aniversari, cu 24 de ore inainte de o data anume. Cu un microcip de care dispune si o mica baterie acest inel transforma caldura corpului in electricitate. Asta va face ca treptat pana la data in cauza se va incalzi ca sa-ti reaminteasca de evenimentul ce va veni.

Ideea nu este de ignorat caci avertizandu-te din timp va face ca tu sa devii alert si sa ia timp sa te pregatesti, sa cauti un cadou, sa faci planuri in ceea ce priveste ulteriorul eveniment. Mai mult decat atat, cu o gradatie a puterii de incalzire poate sa ajunga chiar greu de suportat si imposibil sa nu te gandesti in cele 10 secunde ca este un motiv pentru aceasta. O alternativa fashion pentru clasica programare a unui telefon si diverse semne in calendar pentru a-ti reaminti.

Un astfel de inel actioneaza si in scopul obisnuit, acela de accesoriu. Si gandindu-se si la acest aspect cei de la Alaska Jewelry au creat 7 modele incantatoare in design care sa multumeasca gusturile barbatilor. Totul la un pret de 760 de dolari.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *