In tim ce o mama se gandeste la jucarii de exterior menite sa ii aduca celui mic nivelul de distractie mult asteptat, sa fie o experienta distractiva, tatii sunt mai pragmatici. Acestia isi calculeaza in procente, bugete si asa mai departe care este investitia, daca acel „vreau o tricicleta de la Toyz” merita sau nu atentie si interes.

Exista un top al criteriilor de selectie a unei triciclete. Cu toate acestea este un cadou inspirat pentru copil. In cautarea optiunilor tine cont de aspecte precum:

  1. Varsta potrivita. Nu trebuie sa astepti ca al tau copil sa creasca pentru a-i oferi la un moment dat cadoul mult visat. Pur si simplu trebuie sa faci alegerea potrivita asadar tine cont de faptul ca o tricicleta se indica de la un anumit prag. Alege specific pentru ca intr-o tricicleta prea mare copilul nu este in siguranta pentru ca are prea mult spatiu in sezut spre exemplu si stabilitate mai mica.
  2. Dotarile corespunzatoare la nivel de sunet. Nu este vorba de vreo jucarie atasata ci de nevoia ca rotile sa fie atat functionale cat si rezistente si nu in cele din urma dotate de asa natura cat sa nu faca un zgomot infernal la folosire, asta indiferent de suprafata pe care se foloseste tricicleta cu pricina.
  3. Siguranta. O tricicleta care trece de testul de siguranta este cea care implica o centura de siguranta, o frana ce se actioneaza manual, suport adecvat pentru picioare.
  4. Alte dotari. Fiecare parinte in parte are gradul sau de responsabilitate acuta, manifestat in varii feluri. Pe unii ii intereseaza chiar si prezenta unei umbrele sau a unui paravan care sa mentina umbra in timpul folosirii, asta pentru ca de regula tricicleta este jucaria favorita pe timp de vara.

Cu suport pentru jucarii sau nu, cu maner reglabil de asemenea, o tricicleta are „n” aspecte de luat in seama. O decizie ce tine de nevoia de a pune in balans toate aspectele pentru a bucura un copil insa in egala masura pentru a multumi si un parinte. Stiind ca in mainile si deciziile lor sta siguranta celui mic este de la sine inteles ca se vor stradui sa aleaga ce este mai bine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *