Orice parinte stie ca printre primele lucruri ce se necesita pentru un copil caruciorul ocupa o pozitie fruntasa. Plimbarile sunt binevenite inca de la inceput insa nu este atat de usor. Efortul fizic ai putea sa nu il pui in calcul atat de mult insa sa nu uitam ca vei avea nevoie mereu sa ai lucruri pregatite, necesare, de schimb si nu numai. Sa iesi la plimbare este o adevarata aventura.

Caruciorul ales va trebui sa tina cont de anumite referinte. Si daca te raportezi la modern atunci categoria de modele noi de carucioare va fi un interes. Astfel iti asiguri un plus atat ca si adult insa mai cu seama pentru copil. Carucioarele de generatie noua vin cu o varietate de dotari si stiluri care sa usureze din munca si efortul in ceea ce priveste necesarul si grija pentru bebe. Cum se defineste mai exact un astfel de carucior? Optiuni multiple, la fel ca si varietatea de tipuri. Te-ar putea interesa:

  • Carucioarele multifunctionale. Acestea au 3 variante de folosire. Practic parcurge schimbari o data cu cresterea copilului, care de la etapa la etapa are alte si ale nevoie. Spre exemplu in prima faza vei avea nevoie de landou, de o suprafata intinsa pana cand stabilitatea copilului nu mai este o grija si aceasta poate sa stea in sezut. Totodata cand va creste va avea nevoie de mai mult spatiu. Un carucior 3 in 1 de acest gen va face ca investitia ta sa fie una care merita cu adevarat.
  • Carucior 2 in1. Exclude partea de scaun pentru masina caci nu toata lumea dispune de una, de unde si lipsa de nevoie de a avea un astfel de carucior in lista de prioritati. La fel ca si in cazul celui complex 3 in 1 de data aceasta dotarile se rezuma la landou si caruciorul in sine.
  • Carucioare pentru gemeni. Parintii de gemeni stiu cel mai bine- se necesita un carucior cu adevarat mare. Incapator pentru amandoi insa care sa vina si cu un plus pentru adult. Fie ca vor sta in linie, unul langa altul caruciorul pentru gemeni trebuie sa fie unul trainic. La puterea a doua.

Pe langa acestea ofertele se completeaza cu stilul usor de a fi montat, demontant, depozitat si manevrat. Un carucior ce face parte din seria modelelor noi aduce un complex de caracteristici de acest gen.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *