aerolines.roUnul din cele mai scumpe si cele mai vizitate orase din lume, Londra, capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii, este un loc extrem de placut in care iti poti petrece concediul. Odata ce te-ai hotarat si ai facut rezervarea pentru bilete avion Londra, mai sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.

Daca esti pe cale sa ajungi pentru prima data in Londra, tine cont de faptul ca este un oras mai scump. Astfel trebuie sa iti organizezi bine bugetul si sa ai in vedere, daca ti-ai facut calculele in euro, ca pe parcursul sejurului in Londra vei plati totul in lire – valuta cu 30-35% mai scumpa fata de euro, raportat la cursul de schimb oficial.

In astfel de cazuri, trebuie sa eviti sa stai in centrul Londrei, daca ai un buget limitat. Exista numeroase optiuni de cazare cu care te poti acomoda. O alta recomandare ar fi cea legata de transport. In Londra ai numeroase obiective de vizitat, locuri minunate in care poti sa iti petreci timpul, iar pentru a profita la maximum de sejur poti apela la transportul in comun. Autobuzele descoperite sunt ideale pentru a vedea frumusetile Londrei chiar si in timpul parcurs intre obiective turistice, iar metroul londonez te poate transporta de asemenea rapid si eficient.

Se stie ca vremea este capricioasa, astfel cat timp esti in Londra trebuie sa ai tot timpul la indemana o umbrela. Temperaturile aici nu sunt din cele extreme, insa ploaia te poate surprinde oricand, asa ca e bine sa fii pregatit.

O alta idee pentru petrecerea catorva ore intr-un mod placut in Londra sunt plimbarile cu barca pe Tamisa. Prin aceste mici croaziere vei avea si vedere directa catre renumitul Big Ben sau catre cladirea Parlamentului britanic.

La fel ca si oricare alt sejur sau concediu, o varianta mai rentabila este rezervarea in extra-sezon. Perioada verii este de obicei cea mai aglomerata in capitala britanica, astfel ideal ar fi ca rezervarile de bilete de avion, autocar sau tren catre Londra sa le planifici in extrasezon. Vei gasi astfel oferte mult mai rentabile si te vei putea bucura din plin de atmosfera britanica, fara sa trebuiasca sa faci fata aglomeratiei.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *