Cu imaginatia care se pare ajutata de lumea tehnologica foarte dezvoltata multe din domeniile de activitate s-au transformat in atractii mai mari decat erau si pana acum. Este si cazul hotelului spatial, o idee futurista, un concept inedit care aduce o noua dimensiune atat in domeniul turismului cat si cand vine vorba de experienta cazarii pentru fiecare client in parte.

Desi nu inseamna o calatorie in spatiu proiectul care vizeaza zona Barcelona pentru a  fi construit te duce la inaltime, o cazare intr-un hotel printre nori. Ambitios si inovator acest proiect vizeaza un stil asemanator cu cel al Dubaiului. Intentionat sa aiba in jur de 2000 de camere si cu preturi care sa varieze pentru ca un public exclusivist  ar fi prea indraznet avand in vedere investitia mare, capacitatea mare de ocupare a camerelor se vehiculeaza sume intre 300 si 1,500 de dolari.

Ceea ce este spectaculos dincolo de concept este desigur amplasarea si imaginea de care se vor bucura viitorii oaspeti ai hotelului spatial. Ceea ce este maret este desigur de la prima vedere impresionant si impunator insa mai mult decat atat este experienta in sine. Ceea ce tine de imponderabilitatea intr-un tunel este doar o mica parte a aventurii. Si cand nu se mai doreste imaginea spatiala va exista posibilitatea transpunerii in viata reala, cu picioarele pe pamant. Cu ecranele care initial transparente se pot acoperi totul sta la aprecierea si placerea clientilor care printr-o apasare de buton schimba mediul.

Dar compania care se ocupa de acest proiect si mai exact Mobilona Space Hotels nu se opreste aici. Pe langa hotelul spatial din Barcelona se planuieste un altul in Los Angeles si inca unul localizat in Hong Kong. 3 la numar si o suma fabuloasa pentru ca acestea sa devina de la un proiect o realitate: nu mai putin de 6 miliarde de dolari.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *