Cand un anumit obiect indeplineste mai multe functii se dovedeste nu numai practicul insa si modernul ca si concept. Este exact aceeasi poveste ce reiese din pardoseala exterioara, din pavajul care indeplineste toate standardele de calitate ca nu in ultimul rand sa te impresioneze cu designul, cu aspectul sau atractiv. Si totul se defineste prin Stencil Floors.

Cu o gama larga de optiuni, de modele dar si de culori cum vei face o selectie intre acestea? Este corelat totul cu locul exact unde acest montaj de pavaj colorat va fi. In acest fel se va creea cu simtul artistic un stil definit al intregii cladiri si imprejurimile acesteia. De la o institutie la o casa, un stil viu, clasic si elegant sau unul mult mia expresiv poti sa alegi si ceea ce te reprezinta pana la urma in functie de mediul pentru care se doreste un astfel de pavaj.

Insa acolo unde se doreste beton pentru a continua stilul deja existent metoda de pulverizare a betonului este practic cea care care va inlocui suprafata existenta insa deloc calitativa, deloc atractiva. De la inceput fiind o lucrare de proasta calitate, in timp fisurandu-se, indiferent de motive, indiferent de situatie vei putea opta pentru un strat pulverizat de beton. O noua culoare, o mai buna calitate, un start de beton care sa repare defectele, denivelarile si care sa aduca totul la imaginea de nou ca si cand ar fi proaspat turnat de prima mana.

Daca in cazul betonului pulverizat vei merge pe acelasi stil de la inceput in ceea ce priveste pavajul ai o gama larga de optiuni. Culorile sunt o ultima parte caci in primul rand vei alege tipul de pavaj, modul de montare. Stil rustic sau simetric, modern sau simplu, inspirate din natura iti poti rasfata ochiul artistic cu un stil ca la desertului si al sau pamant uscat, sa dai impresia ca te-ai inspirat din stilul african sau londonez.

Si de ce ai opta pentru astfel de pavaje, de pardoseli pentru exterior? Lasand la o parte necesitatea care de fiecare data are un cuvant greu de spus este calitatea care face diferenta. Astfel de pavaje rezista indiferent de conditiile meteo, de trecere de la un sezon la altul. Mai mult decat atat, ai fi tentat sa crezi ca sunt fragile, mai mult decat de decor astfel ca in ceea ce priveste grija pe termen lung vei intampina si situatii dificile in a alege numai anumite portiuni pavate astfel. Sustinand o greutate considerabila astfel ca nu trebuie sa te preocupi in acest sens ba mai mult poti sa te bucuri de aspectul placut si nu numai ci sa ai avantajele functionalitatii, partii practice si fara denivelari si risc sa strici ceea ce ochiul admira. Daca este sa te gandesti in detaliu pana la urma vei proteja si mediul caci un atsfel de pavaj este ecologic.

Si in acelasi timp avand parte si de un design atractiv castigi mai mult decat eleganta de a fi facut exteriorul casei tale unul elegant, unul aspectuos si practic.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *