pavajpavaj

Atunci cand locuiesti intr-o zona extinsa, cu curte, gradina si un spatiu cat mai mare ai nu numai intimitate insa si mandria de a detine un spatiu ce te defineste. Cu mult mai multe posibilitati de a-ti pune amprenta pe ceea ce detii, fata de cei care locuiesc in apartament spre exemplu, spatiul de la exterior trebuie sa completeze in stil imaginea casei tale.

Cand vine vorba de amenajarea curtii, a gradinii in mici portiuni sau de ce nu in totalitate avantajul ce vine de la pavaje iti salveaza atat timpul cat si investitia. Se dovedeste a fi practic, se dovedeste a fi util si merita ales.

In principal pavajul este de ales cand vine vorba de curte, de aleile acesteia. Considera o masura potrivita pentru a delimita ce inseamna zona de gazon si partea utila, a garajului, drumul spre casa si locul in care poti sa pasesti fara sa afectezi modul in care partea de verdeata se dezvolta si se mentina. Dincolo de aceasta parte pavajul poate fi de asemenea ales pentru zonele de alei, de terase sau trotuar, atat pentru partea de exterior a casei cat si delimitatea de dincolo de curtea ta.

Avantajele alegerii pavajului se refera nu numai la rezistenta ci si la usurinta de intretinere. Afla ca pavajul se monteaza simplu ca si cand ar urma tehnica de montare a placilor ceramice. In plus pavajul este menit sa reziste la diversi factori, pastrandu-se intact pentru mult timp. Tocmai pentru ca tine de partea de exterior pavajul rezista si la inghet, la trecerile de la cald la rece si invers, la socuri si la temperaturi de orice fel. Este si usor de intretinut si nu implica mari dificultati de zi cu zi pentru a curata curtea.

Aspectul oferit de pavaje este fie unul rustic, fie unul cu accent deosebit pe design insa in orice caz aduce o nota de eleganta intregului spatiu. Asta pentru ca spre deosebire de betonul simplu pavajul schimba perceptia ce o poti avea per ansamblu; iti face curtea primitoare si iti ofera acea senzatie de caldura si loc cu oameni pe masura.

Varietatea de pavele este cea care ofera si posibilitatea de a defini un stil propriu. Exista un design pentru orice preferinta, de la model de floare si pana la un imprimeu inspirat din natura cum ar fi cel cu stea; exista si modele clasice, simpliste care sa ofere o nota neutra in functie si de ceea ce inseamna design-ul casei. Exista si cele mai pretentioase care definesc o tematica anume si poti fi chiar si de inspiratie geometrica spre exemplu. In orice caz, oricare ar fi dorinta unuia exista un stil care sa i se potriveasca.

Pavajele sunt tot mai populare de vreme ce acestea aduc numeroase avantaje. Cu un echilibru al modului in care duci la bun sfarsit investitia si anume de la montaj la pret pavajele sunt de o complexitate deosebita pentru o imagine ingrijita si cu stil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *