scoala internationala
scoala internationala

Suntem in era modernului, a tehnologiei, a educatiei fara frontiere si ne laudam cu faptul ca ai nostri copii, spre deosebire de noi, vor fi cei mai buni dintre cei mai buni, vor excela in toate domeniile de actualitate si vor fi niste profesionisti, astfel incat atunci cand vor creste mari sa aiba parte si de un viitor mai bun si de un loc de munca garantat pe piata muncii din Romania sau, de ce nu, din afara.

O scoala internationala este o scoala foarte potrivita pentru copilul tau, pentru educatia acestuia inca de mic, deoarece aceasta institutie specializata promoveaza o educatie internationala, fie prin adoptarea unui curriculum ca acela din cadrul International Baccalaureate, Edexcel sau Cambridge International Examinations, sau prin urmarea unui curriculum national diferit fata de cel al scolilor din tara sau din locul de origine al respectivului cursant.

Aceste scoli se adreseaza in principal studentilor si elevilor care nu apartin de tara in care locuiesc acum, la fel ca si copiilor staff-ului ce tine de o afacere internationala, unui mediu de business dintr-o alta tara, membrilor unei organizatii internationale, a unei ambasade straine, a unei misiuni sau a unor programe de misiune diplomata.

Multi dintre elevii locali iau parte la cursurile acestui tip de scoala pentru a invata limba scolii internationale si pentru a obtine calificarile potrivite pentru angajare sau pentru o educatie mai inalta intr-o tara straina. Cateva lucruri care descriu o scoala internationala sau mai bine zis factori ce tin de aparitia unei scoli internationale.

  • Transferabilitatea educatiei elevului asupra scolilor internationale.
  • Populatia mare care se muta dintr-o parte in alta.
  • Oameni interesati de dezvoltarea cunostintelor si limbilor straine.
  • Un curriculum international.
  • Studenti si elevi multinationali si multilingvisti.
  • Acreditare internationala.

Scolile internationale folosesc de obicei un curriculum bazat pe tara de origine a scolii in cauza. Cele mai multe scoli internationale reprezinta educatia din Marea Britanie sau educatie din Statele Unite ale Americii. Majoritatea scolilor internationale folosesc un curriculum special conceput pentru scolile internationale  care sunt angajate de obicei in internationalizare, dezvoltand un cetatean global, asigurand un mediu propice pentru optimizarea invatarii si pentru proclamarea unei intelegeri, independente si cooperari legate de limbajul strain.

Ca si alte feluri de scoli, scolile internationale invata elevii de aici artele, matematica, stiintele umane si istorice, artele plastice, educatia fizica, tehnologia informatiei si tehnologia de design. Mai multe dezvoltari recente au dezvaluit faptul ca o asemenea scoala este una dintre cele mai complete si cele mai bune sisteme de educatie pentru copilul tau sau chiar si pentru un adult in toata regula.

Pentru familiile expatriate, scolile internationale permit o continuitate in educatie si cele mai multe asemenea institutii prefera sa ramana la acelasi curriculum, in special pentru copiii mai mari care studiaza aici.

Daca si tu iti doresti un grad mai mare de specializare a copilului tau in ceea ce priveste educatia acestuia pentru un viitor mai stralucit, atunci ar fi bine sa il inscrii de la o varsta cat mai mica la o asemenea scoala specializata si profesionista, pentru a beneficia de cele mai bune cunostinte si pentru ca o limba straina sa i se intipareasca mult mai usor in creier.

De Admin

Un comentariu la „Un viitor mai bun pentru copilul tau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *