Imaginea unei mirese conteaza foarte mult mai ales in ziua cea mai mare care este atat de emotionanta si de importanta pentru ea. Toate femeile se preocupa foarte mult de delul in car earata in aceasta zi atat de importanta pentru ea.

Ziua nuntii este ziua in care partenerii s-au decis sa se uneasca in fata lui Dumnezeu, in fata legii, totul sfarsindu-se cu o petrecere de pomina in cinstea mirilor. Si cine altcineva sa fie vedete petrecerii daca nu cei doi miri? Sigur, amandoi trebuie sa arate impecabil, insa in mod special mireasa. Spun ca mireasa trebuie sa arate foarte bine pentru ca urmeaza sa treaca prin multe procese de infrumusetare pentru a fi cat se poate de frumoasa.

Femeile apeleaza la un make-up artist atunci cand urmeaza sa fie ziua cea mare. Este normal sa se intample acest lucru. Indiferent de profesionalismul make-up artistului, este imposibil ca machiajul sa arate la fel ca atunci cand a fost facut si a doua zi dimineata.

Este o zi plina de emotii in care transpiram si suntem expusi la foarte multe emotii. Iata ce nu trebuie sa lipseasca nicicand din geanta unei mirese:

Lipiciul pentru genele false. Cu sigranta vei alege sa porti gene false in ziua cea mare mai ales ca si fotografiile trebuie sa arate perfect. Nu poti avea insa certitudinea ca nu se vor desprinde sau ca nu vei face o anumita miscare care cauzeaza desprinderea lor. Tocmai din acest motiv trebuie sa iei toate masurile pentru a evita un dezastru.

Rujul nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. Acest element al machiajulkui este primul care va disparea si tocmai din acest motiv trebuie sa aveti grija sa aveti o nuanta asemanatoare cu cea care a fost aplicata la inceputul zilei.

O pudra compacta cu oglinda nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Este ogligatorie pentru a face mici retusuri pe parcursul zilei.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *