Poate unii sau unele dintre voi ati ajuns acasa foarteee obositi. Intr-adevar sunt momente cand munciti foarte mult si oboseala are o explicatie. Dar ce se intampla cu momentele cand ati stat toata ziua in casa, n-ati facut nimic si va simtiti foarte obositi? Sau sunt momentele in care desi dormiti pe saturate va simtiti foarte obositi intreaga zi.

Un doctor a realizat un studiu cu privire la acest fapt si a ajuns la concluzia ca “epidemia” de oboseala merge in paralel cu “epidemia” de obezitate si stres psihosocial. Dr. Alexandros Vgontzas, autorul studiului, si-a exprimat o ingrijorare cu privire la siguranta publica. Aceasta este pusa in pericol de aceasta oboseala excesiva. Doctorul a  mentionat ca slabirea, vindecarea depresiei si a tulburarilor de somn ar trebui sa devina prioritare pentru a evita complicatiile medicale.

Asadar, uneori, faptul ca te simti foarte obosit poate avea ca explicatie cele doua afectiuni ale omului modern, respectiv obezitatea si depresia.

Nu-ti ramane decat sa te mobilizezi, sa incerci sa faci sport, sa ai foarte mare grija ce, cat si cum consumi( si aici ma refer la alimentatie) si sa ai grija de corpul si sanatatea ta, asta pentru a nu ajunge sa ii obez. Iar in ceea ce priveste depresia, alimentatia corecta sigur o sa te ajute in combaterea acesteia si sfatul cel mai important: bucura-te cat poti de mult de viata, de ce-i in jurul tau, de toate lucrurile bune care se intampla in lumea asta. Pentru ca e trist sa fii un om depresiv si obosit non-stop. Pentru ca viata asta, asa cum o fi ea, rea sau buna, e viata in care traiesti acum si e o viata de care trebuie sa profiti din plin, acu cat poti si se poate. Mult succes si bafta in tot ceea ce iti propui sa faci!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *