urmatorul pagerank update

urmatorul pagerank updateIn primul rand trebuie sa imi cer scuze fata de cititorii acestui blog pentru dezinformarea din articolul acesta .Intrucat am fost foarte ocupat in ultima perioada am tratat pagerank update-ul cu superioritate si atunci cand am inceput sa ma informez despre asta nu am facut-o foarte bine si de aceea am fost indus in eroare.

Acum pot sa zic foarte sigur ca:

Urmatorul pagerank update va avea loc pana pe data de 10 noiembrie

Am cautat informatii despre pagerank update si am observat ca in ultimul timp update-urile sunt din 3 in 3 luni iar ultimul a fost pe 2 august.Astfel in mod cert luna noiembrie ne va aduce un nou pagerank update.

 

Am primit tot felul de intrebari in ultima vreme printre care:

Ce parere am de inscrierea blogurilor in directoare?

Sincer, cand vine vorba de SEO nu recomand in niciun fel directoarele dar cand vine vorba de bloguri, ar putea fi o idee buna.Oricum, in niciun caz sa nu apelati la directoare la pachet ,gen 10 euro inscrierea in 1000 directoare.Practic cand postati in directoare de articole e ca un guest post ca oricare altul .Fiti atenti la nisa directorului nu doar la pagerank-ul acestuia intrucat in ultima vreme am impresia ca aceasta conteaza mai mult decat pagerank-ul.

Cum am numar comentariile de la concurs?

Foarte simplu, nu am facut-o.M-am uitat putin sa vad care sunt cei care s-au implicat in concurs iar ulterior am facut o extragere live prin upstream in urma careia am desemnat castigatorul.Am preferat sa procedez asa decat sa se nasca ulterior dispute si intrebari de genul comentariul asta: „foarte interesant articolul” l-ai numarat sau nu?

 

Referitor la link in semnatura pe forumuri:

Google interzice aceste lucruri: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=66356

Desi, el cam interzice totul in ultima vreme:)). Daca o tine asa curand va scoate cautarile organice si vor ramane doar cele platite.

 

 

 

De Admin

6 comentarii la „Urmatorul pagerank update”
  1. Sunt de acord cu D-Petre. Google nu stie cum sa mai scoata bani si incepe sa interzica orice posibilitate de a promova un site cu diferite „toool-uri”.

  2. Partea cu link-urile in semnatura nu o stiam desi mi se pare o prostie. Asa cum zice si D-petre o sa ajunga in top doar site-urile care cotizeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *