widget
widget

Daca nu ai deja widgetul Slider Widget-Volumes instalat in telefonul tau, atunci cu siguranta va trebui sa ti-l instalezi. Volumes poate fi folosit in patru marimi diferite si iti permite sa modifici volumul individual al apelurilor, al serviciilor multimedia, al sistemelor de sunet si asa mai departe.

Poti de asemenea controla si luminozitatea ecranului si personliza selectorarele de culori. Acest widget iti ofera foarte mult control intr-un singur dispozitiv micut si nu ar trebui sa-ti ocupe foarte mult spatiu pe display-urile moderne de mai mult de 5 inch.

Widgetul Torch-Tiny Flashlight ofera o varietate de diferite functii legate de iluminare si de luminozitatea displayului telefonului tau. De la simularea luminilor din trafic si pana la luminile care anunta vreo primejdie si chiar pana la codul Morse, acest widget iti ofera toate posibilitatile de iluminate direct pe telefonul tau inteligent.

In cadrul unui festival sau al unui club in care vrei sa iti gasesti prietenii si ca acestia sa te gaseasca, ai putea sa iti ridici telefonul insus si sa selectezi setarea Flashlight pentru a afisa o culoare mov luminoasa astfel incat cei in cauza sa fie condusi direct la tine. Tiny are o mare lista de intrebuintari si se afla printre cele mai folosite widgeturi de pe sispozitivele inteligente ale oamenilor.

Widgetul DashClock afiseaza informatii foarte importante despre ecranul tau si despre ora si data in care te afli in ziua in cauza, apelurile ratate, mesaje, alarma, calendare si e-mailuri chiar. La o prima vedere, iti permite sa vezi daca este nevoie sa verifici ceva la dizpozitivul tau sau ori de cate ori ar trebui sa faci ceva important.

Este similar ca aspect ca si Lollipop de la Android, astfel ca poate fi destul de interesant pentru cei care au ramas pe KitKat. Dintre toate widgeturile care fac sa fie afisate notificari disponibile pe Android, probabil ca DashClock este cel mai bun.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *