Daca pana acum windows era potrivit pentru orice laptop sau desktop, acum lucrurile nu mai stau chiar asa.
Noul windows 8 aduce gesturile folosite pe tablete pana acum pe desktop-ul sau laptopul dvs.
Marea problema este ca cei de la windows nu isi atentioneaza utilizatorii ,ca , fara un ecran touchscreen windows-ul este ca si cum ai avea un iphone cu butoane.

Cu toate acestea, conform statisticilor, doar 5% dintre cei care cumpara windows 8 achizitioneaza si un laptop sau desktop cu touchscreen.Nu doar utilizatorii sunt de invinovatit pentru acest lucru intrucat nici laptopuri nu prea exista pe piata.De asemenea in cazul in care gasiti un laptop cu touchscreen veti constata ca pretul acestora este destul de „piperat”.Intrucat imi place sa ofer date exacte, va spun ca pretul unui laptop cu touchscreen este in medie cu 100-150 de euro mai mare decat un laptop traditional.Nu este foarte mult dar nu vad de ce si-ar mai cumpara lumea laptopuri cu touchscreen daca exista tablete.

Alte noutati

Windows 8 ne aduce parolele in imagini o inovatie in domeniul IT.

Cu toate acestea va trece ceva timp pana cand utilizatorii vor invata sa foloseasca laptopurile cu touchscreen si toate inovatiile care le aduc acestea intrucat pana acum windows folosea mouse-ul pentru a „dirija”

Odata cu windows 8 , ne-am luat ramas bun de la traditionalul buton de start, buton care ne-a acompaniat de-a lungul anilor.

 

 

Parerea mea persoanala este ca windows 8 este un fail pentru laptopurile traditionale sau sistemele desktop fara touchscreen.

 

De Admin

5 comentarii la „Windows 8”
  1. Nu mi se pare deloc un fail daca n-ai touchscreen. Am citit ca se poate personaliza si-l poti folosi fara probleme si pe clasicele sisteme. Ba chiar e mai bun folosind mult mai bine resursele.

  2. Windows 8 mi se pare un esec.
    Precizez ca l-am testat pe un laptop care il avea preinstalat, deci nu vorbim de versiuni piratate sau altceva.
    Mi se pare foarte greoaie navigarea pe el. Arata bine, dar nu este atat de functional pe functional pe cat pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *